Meghri, Armenia – fra 16.7.14

Vi har nå ankommet Meghri – en liten by i Armenia rett ved grensen til Iran. Vi har hatt en fantastisk tur fra Yerevan. Utrolig flott fjell landskap med flere flotte fjelloverganger på opptil 2.200 moh. Det er ikke bare hjemme vi har flott natur. Lite trafikk og til dels dårlige veier. Vi har truffet bare hyggelige og hjelpsomme armenere – spesielt når det ene hjulet holdt på å ramle av. De snakker ikke et ord engelsk men med litt russisk fra vår side kombinert med norske og engelske ord samt tegnspråk går det stort sett greit.

Vi hadde en kort stopp på en vingård samt en deilig shawarma til lunsj.

Vi har fått et mye bedre inntrykk av Armenia enn det vi hadde på forhånd.

Yerevan forsøker å bli en moderne by med et helt nyoppusset sentrum med alle de kjente hotellkjedene og motebutikker. Noen mil utenfor sentrum av Yerevan ser det helt annerledes ut. 20-30 år tilbake i tid og med et ikke helt moderne landbruk.

Det var mange utfluktsmuligheter fra Yerevan som vi desverre ikke hadde mulighet å få tid til.

Selve Meghri og stedene på veien hit har en russisk gammel «look» dvs mye er helt nedslitt.

I morgen tidlig prøver vi oss på grensa til Iran så får vi se hvordan det går.  Bilder på Facebook siden vår.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s