Ukraina

Ukraina

I juli 2014 skal vi kjøre ambulansen fra Norge til Tadsjikistan.  Kjøreruten vi har planlagt går gjennom Ukraina.  Slik har det sett ut noen dager og det har bekymret oss noe. Ukraina opprørere 2

Ruten vår går gjennom den sørlige delen av Ukraina. Vi kommer inn ved grenseovergangen mellom Moldova og Ukraina helt i sør – kjører gjennom Mykolaiv og Mariupol – og så over til Russland ved Taganrog.  Det ser ut til å ha vært forholdsvis rolig i dette området.  En mulighet selvsagt er å ta en runden rundt Ukraina (markert med rødt på kartet).  Vi får ta en avgjørelse nærmere avreisedag. Gdynia, Poland to Dushanbe, Tajikistan - Google Maps

 

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s