Status 25. mai 2014

Det har vært stille fra oss en periode nå. Vi har hatt det travelt med å få bilen i stand og EU godkjent samt at vi har jobbet med å få tak i medisinsk utstyr. I tillegg har det vært oppgaver både på jobb og privat å ivareta. Vi nærmer oss avreise med raske skritt. Det er ikke lenge igjen til 5. juli da vi setter kursen mot Dushanbe, Tadsjikistan. Prosjektet har vært planlagt i snart to år og vi merker at pulsen slår litt raskere enn normalt nå når det er bare litt over en måned igjen.

I tillegg har det skjedd svært mye i mange av de landene vi skal reise gjennom. Opprinnelig var planen å reise gjennom Ukraina og deretter inn i Russland. Av naturlige årsaker la vi om ruten. Så har det vært flomkatastrofen i blant annet Serbia hvor svært mange har mistet alt de eier og har. Så er det uroen som har vært og er i Tyrkia – nå senest med gruvekatastrofen.

En annen utfordring vi har fått er at den Turkmenistanske ambassade i Berlin har avvist alle visumsøknader inklusive våre. Vi har visa klare gjennom Iran, Russland og Tadsjikistan. Akurat nå er passene i ambassaden til Usbekistan i Berlin så vi håper det går greit. Når det gjelder Turmenistan ar vi iverksatt plan B nemlig en søknad gjennom ambassaden i London så får vi krysse fingrene for at de får ordnet opp.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s