Nyhetsbrev

Vi redder liv i et av verdens fattigste land ved å donere norsk ambulanse i august 2014.  Transporten fra Oslo starter 5. Juli 2014 og vi regner med å være fremme i Dushanbe i begynnelsen av august 2014.  Melder du deg på nyhetsbrevet (du kan legge inn epost adressen din i feltet under Følg bloggen via epost og liker oss på https://www.facebook.com/Ambulance2014 vil vi holde deg løpende oppdatert med hva som skjer av aktiviteter frem til avreisedagen.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s