Hva er Ambulanse til Tajikistan 2014

Ambulanse til Tajikistan 2014 er en norsk veldedig forening registrert i Frivillighetsregisteret (org.nr. 998 994 519).  Foreningen er etablert av tre nordmenn; Morten Ringstad, Egil Andersen og Odd Ruud.  Med utgangspunkt i foreningens slagord ”vi redder liv i et av verdens fattigste land” skal en norsk ambulanse

IMG_1671

IMG_1690

fra Helse Midt-Norge/Falck Emergency kjøres til hovedstaden i Dushanbe, Tajikistan og overleveres ambulansetjenesten der og bistå med livreddende tjeneste til barn og unge.

vakhdat-dr-and-mother

Følg med videre ved å like oss på Facebook siden vår (klikk her). Neste tema vil være hvorfor en ambulanse og hvordan vi sikrer driften av ambulansen. Og husk du kan gi din støtte ved å sende ambu100, ambu200 eller ambu300 til 2160.  Du gir da hhv. 100,-, 200 eller 300,- og er med å finansiere nødvendig utstyr til ambulansen.

Om du ønsker å gi oss feedback fyll gjerne ut skjemaet under:

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ambulansen, Land, Utstyr biler. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s