Status visum

Da er også visumet til Usbekistan i boks. I tillegg har vi fra før Russland, Iran og Tadsjikistan. Da mangler vi Turkmenistan som ikke ser ut til å være så lett. Ambassaden i Berlin sendte alle visum søknader i retur (ikke bare våre) og nekter å utstede nye visa. Vi har nå søkt gjennom ambassaden i London og da vil det fungere omtrent slik:

we were advised that the processing time for the transit visa permit is approximately 2-3 weeks. The date of submission of the documents to Turkmenistan Consulate is 10th June. It will be sent to you by email.

You will be able to apply for a transit visa once you are at the Iranian-Turkmenistan border. In addition to the printed copy of the transit permit, please have two (2) recent passport size photographs with you. The waiting time for your visa can be anything up to two hours. The cost will be approximately $100-$150 (US Dollars).

We have not heard about any issues with obtaining the visa from the last year participants.

I tillegg går det noen rykter om at man ikke får kjøre alene gjennom Turkmenistan – men at man må leie både sjåfør og guide som er med hele veien gjennom landet. Dette avkrefter ambassaden i London. Ambassaden i Berlin bekrefter at det er slik.

Så vi får vel ta med nok kontanter og se hva som skjer…..

På den annen side: Ambulansen har to seter foran. Så er det en hel skillevegg bak forsetene med en liten luke i. Ut av sidevinduene bak ser man ikke noe pga den gule filmen som er lagt på vinduene. Så det kan bli en spennende tur. Den innleide sjåføren og guiden i forsetet og Morten og meg bak skilleveggen i mørket.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s