Ambus sin fremtid

Ambus har som kjent fått nye arbeidsoppgaver. For oss i Norge er ambulanseprosjektet over for denne gang. Muligheten er til stede for at vi vil støtte sykehuset med midler og utstyr om det skulle gi seg anledning til det.

GoHelp har overtatt det operative ansvaret for Ambus via sitt kontor i Dushanbe. Sykehuset får dekket drivstoffutgifter og slitedeler sentralt fra «Ministry of Health» på eget budsjett. Vi skiftet bremser og tok EU-kontroll på Ål, tok en service på Ambus i Sofia, skiftet blant annet kompressor til klimaanlegget i Istanbul og leverte med alle nødvendige filtre ved overlevering. Ambus er da godt skodd de neste 2-3 årene uten behov for større reparasjoner.

Hver måned har sykehuset forpliktet seg å rapportere til GoHelp om bruken av ambulansen – blant annet kilometer kjørt og antall utrykninger samt eventuelle oppståtte skader. I tillegg vil GoHelp foreta kontrollbesøk regelmessig på sykehuset. GoHelp har også midler til å foreta større reparasjoner av Ambus ved behov.

Takk for all støtte vi har fått til prosjektet som vil være et minne for livet.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s