Tadsjikistan dag 2

Se facebook siden for bilder

Etter at vi kom til familien Tohirov i går trengte vi noen timers søvn etter å ha vært våkne i mer enn et døgn.  Deretter var det en hyggelig familiemiddag og sightseeing i sentrum.

I dag var det å stå opp tidlig for å feire id.  Da var det å stå opp klokken 5.30 – ta en delt minibuss inn til sentrum for å være på moskeen kl 6.00.  Seansen varte ca 40 minutter så var det en tur på markedet for å se litt på utvalget.   Vi tok deretter en tur for å se det vi ikke fikk sett av sentrum i går.

Underveis traff vi svigerfaren til Nasimjon som tok ansvaret både for å kjøpe inn det vi trengte av mat og drikke samt betale for det.  Som han sa: «Det at vi kommer helt fra Norge for å donere en ambulanse med medisinsk utstyr er Tadsjikistan svært glade for og alle innbyggere i landet vil respektere oss høyt for det». Hans måte å vise sin respekt på var å betale for maten samt ordne en VIP plass på stranda.

I tillegg kjørte han oss ut dit (ca 45 minutter å kjøre) hvor vi da inntok et deilig måltid, fikk badet og slappet av. 

I kveld skal vi ha en middag med familien som vi ser frem til. PS De lager utrolig bra mat her.

Når det gjelder Ambus har han stått på grensen – forhåpentligvis i ro og fred.  Ryktene vil ha det til at tollerne vil frigi han i morgen tidlig. Ryktet er vanskelig å få bekreftet da det er id og alle har hatt fri.  Vi reiser ut til grensen klokken åtte i morgen tidlig så får vi se hva som skjer.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s