Hvorfor ambulanse

I forrige innlegg skrev vi om «hva er Ambulanse til Tadsjikistan 2014». Der lovet vi å skrive om hvorfor vi har valgt  en ambulanse så her kommer litt om bakgrunnen for det valget.

På et tidspunkt i livet kommer ønsket om å yte noe ekstra fra oss som har mye av det vi trenger i livet til de som har lite.  Etter å ha sett programmet Team Bachstad på NRK var spiren sådd.  Etter et år i ”modningsboksen” tok vi kontakt med organisasjonen GoHelp.  GoHelp er en veldedig organisasjon registrert i England.  Organisasjonen spesialiserer seg på å arbeide med lokalsamfunn i Sentral-Asia. Målsettingene er:

  •  forbedre tilgangen til primærhelsetjenesten ved å levere, distribuere og drifte/vedlikeholde ambulanser
  • fostre lokalt talent ved å tilby stipend og muligheter for fast arbeide til ungdom
  • støtte utdanningsprosjekter som gir muligheter for lese- og skriveferdigheter
  • fasilitere utplassering av frivillige innenfor helse- og utdannelsessektoren for å gi økt kapasitet lokalt

Organisasjonen har et konsept kalt Charity Rallies; et innsamlingskonsept som utfordrer enkeltpersoner til å ta del i realisering av målsettingene.  Vi har valgt å gi vår støtte til helsetjenesten ved å donere en norsk ambulanse.   Du kan hjelpe oss å realisere leveranse av en norsk ambulanse til barn og unge som trenger det mest.

Neste gang vil vi skrive litt om hvorfor vil valgte Tadsjikistan så følg med.  Registrere du epost adressen din øverst til høyre får du automatisk varsel om når vi legger ut neste oppdatering.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s