Istanbul avreise

image image

Da kom dagen for å forlate Istanbul. Avtalen var at verkstedet skulle hente oss på hotellet kl 9. De kom kl 10 – det var litt «uventet» mye trafikk i dag.

Etter 20 min var vi på verkstedet. Fikk en runde med hva de hadde gjort med bilen. Så ble vi invitert inn på sjefens kontor hvor vi ble bedt om å vente. Det tok sin tid. Vi gikk litt ut og inn. Sjekket at klimaanlegget fungerte. Så kom det en fyr og spurte om vi ville ha kaffe. Noe vi takket ja til. Vi drakk den opp. Så litt på kartet. Ventet litt. Til slutt spurte vi om vi skulle betale snart. Alle var jo opptatt så vi antok at vi bare skulle vente. Så viste det seg at de ventet på at vi skulle spørre om å få betale. Altså vi ventet på hverandre. Jippi!!!!

Når vi til slutt hadde fått betalt og kommet oss ut av lørdagstrafikken hadde vi en strålende tur til Samsun. Gode veier, lite trafikk, gjennomsnittshastighet på 110 og flott varierende landskap. De ca 640 kilometerne gikk unna som en vind.

Nå er vi altså i Samsun i Nord-Tyrkia. Fant et godt hotell nede ved sjøen med en god ambulanseparkering.

Transport etappen er nå unnagjort og i morgen går det østover i retning Georgia. Vi har bunkret ekstra diesel, vann og mat for sikkerhets skyld. Om vi krysser grensen til Georgia i morgen er vi usikre på men følg med på SMS bloggen – link i et annet innlegg.

GoHelp eller andre deltakere har vi ikke sett etter at vi forlot Budapest. — på Hotel Grand Asos Samsun.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s