Istanbul – dag2

image image image imageI dag skulle vi forlatt Istanbul. På vei ut av byen bestemte vi oss for å besøke HD Istanbul. Vi hadde en hyggelig prat med eieren og da vi kom ut i bilen igjen skulle vi ta en titt på kartet for å velge en god rute videre østover. Det var varmt i bilen så vi bestemte oss for å slå på klimaanlegget. Til vår store forskrekkelse fungerte ikke anlegget. Det blåste bare varmt. Veldig varmt. Heldigvis hadde vi sett et område med en rekke bilverksteder på vei til HD så vi reist dit. Etter tre timers feilsøk fant de ut at kompressor og kondensator hadde røket. Reparasjonen vill ta resten av dagen.

Vi bestemte oss da for å ta en natt til i Istanbul. Ingen grunn til å kjøre av gårde i mørket. Verkstedsjefen synes nok litt synd på oss. Han fikk en av sjåførene til å kjøre oss til en lokal restaurant for en god lunsj (betalt av verkstedet selvsagt – ambulansepersonell på vei til Tadsjikistan må behandles pent). Så ordnet de et greit og rimelig hotell for natten.

Morten og jeg fikk da en dag til litt shopping og sightseeing. Vi blir hentet av sjåføren i lørdag morgen kl 9 så da får vi krysse fingrene for at alt er ordnet.

Vi har gjort litt om på reiseruten. Så nå kjører vi innom Georgia og Armenia før vi kjører inn i Iran.

God natt så lenge.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s