Sofia, Bulgaria

Da har vi ankommet Sofia, Budapest. Bilen er på en planlagt service på et verksted. Vi møtte Gunnar Somby på kontoret (Globul – dvs. Telenor Bulgaria). Turen fra Romania gikk greit. Ingen store problemer på grensa. Kun en kort titt inn i bilen av tollerne så var det greit.

Vi overnattet på et hyggelig pensjonat i Drobeta Turnu Severin i Romania. På vei til Sofia kjørte vi på GPS. Ikke alltid helt å stole på så det var nok noen som hevet øyenbrynene med ambulansen blant gravene.

Det var ikke helt lett å få time til service i dag. Det hadde vært et stort haglevær som hadde ødelagt mange biler som nå stod inne for reparasjon. Store bulker i panser og tak samt knuste ruter. Takket være at Globul v/Gunnar bestilte time fikk vi VIP behandling og bilen er klar til i morgen tidlig. I natt overnatter vi i Gunnars residens.

 

image image image

 

 

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s