Ungarn-Serbia-Romania

Ankommet Drobeta Turnu Severin i Romania. Egentlig skulle vi vært i Beograd i Serbia. Det gikk greit å komme seg ut av Ungarn. Først vise pass. Deretter innom tollen. Tollerne ba oss åpne døren bak. Når de så alt vi hadde med oss ristet de bare på hodet og ba oss kjøre videre.

imagePasskontrollen i Serbia gikk veldig greit. Men så kom tollerne. Og de ristet ikke på hodet når de så hva vi hadde med. Det eneste de var interessert i var verdien på utstyret og om vi hadde tollpapirer fra Norge. Det siste hadde vi ikke og da ville de ikke slippe oss inn uten at vi fortollet alt utstyret. For det første ville det tatt mange timer da vi måtte stille oss sammen med trailerne. For det andre var det usikkert om vi måtte betale toll. Vi benyttet de kontakter vi hadde i Serbia for å forsøke å komme gjennom tollen uten å lykkes.

Så dermed ble vi nektet innreise til Serbia. Vi måtte derfor iverksette plan B og kjører nå gjennom Romania for deretter å kjøre inn i Bulgaria. Tollerne i Romania måtte diskutere saken høyere opp i systemet men det løste seg til slutt i morgen har vi da fem timer ca. å kjøre til Sofia, Bulgaria der vi møter Gunnar Somby. I tillegg blir det et verksted besøk for generelt vedlikehold. Skifte ole, oljefilter og lignende.

Vi har fremdeles problemer med klima anlegget. Rørene fryser fremdeles til is og da stopper kjølingen å virke selv etter at vi skiftet (=satte inn) filteret (som ikke var der). Noen forslag?

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s