Ungarn, Budapest

Vi er nå i Budapest, Ungarn.  Takk til http://www.buddhabarhotelbudapest.com/en/ som ga oss en meget hyggelig pris på overnatting.  Utenfor hotellet fant vi en bil som skal til Mongolia i samme ærende. Vi håper å få snakket med de i morgen. Ellers har vi avtalt å møte Dragan Markovic, Generalni sekretar, Norveško društvo Srbija i Beograd på tirsdag. Avtalen er at vi skal få foretatt en service på bilen.
bud1 bud2 bud3

 

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s