Verksted

Da er vi på verksted i Krakow så får vi se hva de får til med air-condition anlegget. Tydelig at bilen er bygget for kaldere strøk. Eksempelvis var filteret for air-condition anlegget borte. Takk til http://www.autospecial.pl/kontakt/krakowvw som ga oss en god pris på jobben.verksted

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s