Istanbul, Tyrkia

image image image image image imageDa er vi kommet til Istanbul. Turen gjennnom Bulgaria gikk veldig bra. Vi hadde en hyggelig middag sammen med Gunnar Somby og fikk overnatte i leiligheten hans.

Vi hentet også bilen fra service slik at nå er den godt rustet for videre ferd. Samtidig kjøpte vi med alt av filtre og lignende til bilen slik at mottakeren slipper å tenke på å kjøpe det på en stund.

På veien ut av Sofia måtte vi selvsagt en tur innom Harley Davidson som hadde åpnet bare timer før vinkom dit.

Grenseovergangen til Tyrkia gikk noenlunde greit. Vi måtte inn i en egen hall for inspeksjon av bilen. Tre lettere irriterte tollere klaget over alt vi hadde med oss. De pekte og ba oss ta ut utstyret vi hadde med i bilen. Etter gjennomgang av tre esker ga de opp, ristet på hodet og forsvant. Så da var det å gå inn til et kontor for å få innreisepapirene.

Det ble kebab til mat i dag. Så fant vi et helt greit og rimelig hotell hvor vi også denne gangen fikk stå rett utenfor hotellet.

Det viktigste som har skjedd i dag er at vi har fått invirtasjonene til Turkmenistan slik at vi nå kan søke om visum på grensen mellom Iran og Turkmenistan.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s