Status 16. juni 2014

Avreise nærmer seg raskt – nærmere bestemt 5. juli 2014.  Ambulansen er registrert, bremser er skiftet og vasket innvendig og utvendig.  Mye utstyr står nå lagret i garasjen og skal de nærmeste dagene bli pakket inn i ambulansen.  Det er planlagt kick-off den 4. juli – du kan melde deg på her.

Om oddruud

I have a Master of Management and Executive MBA. Main work is related to strategy, management, offshoring, entreprenurship and innovation. Other main interests are family, photography, IT, gadgets, mountain biking and the Harley-Davidson community
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s